Dæmpbar LED Downlight 4W, varm hvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Dæmpbar LED Downlight 4W, behagelig varm hvid lysfarve på 3000K

Lagerstatus: På lager

Pris: 239 DKK

Specialpris: 159 DKK

Ledgiganten

Video


Beskrivelse

Detaljer

En hvidlakeret dæmp- og kipbar LED-downlight, der gør sig godt i de fleste moderne miljøer. Dette er en af de nyeste LED-downlights, hvor man rent faktisk har formået, at efterligne det lys, vi får fra halogenpærer. I betragtning af lysstyrken (210 lumen) har dette produkt en kompakt størrelse, og kan monteres de fleste steder. Farvegengivelse (CRI) på over 80, og reflekterende glas gør det muligt at få et behageligt lys, der er perfekt til rummets grundbelysning. Her får du virkelig et kvalitetsprodukt der i forhold til de fleste konkurrerende produkter giver et bedre lys, og er langt mere økonomisk.

LED-downlights afgiver meget lidt varme, og derfor er der ingen lovkrav om beskyttelseskappe eller dæksel ved installation i loftet. Lyskilen har en anslået holdbarhed på hele 40.000 timer, forudsat at den monteres med god ventilation i loftet. Minimum anbefalet monteringsdybde er 55mm. Lampen har sin egen driver og skal parallelforbindes direkte til 230 volt AC .

LED-downlights afgiver meget lidt varme, og derfor er der ingen lovkrav om beskyttende kappe eller dæksel ved installation i loftet. Forventet levetid er omkring 40.000 timer, forudsat at lampen er monteret i et rimelig godt ventilleret område  i loftet. Man bør derfor ikke have isolering direkte over lampen, de det vil forkorte lampens levetid. Hos LED-Giganten anbefaler vi dog altid, at anvende en beskyttende DownlightBOX kappe, hvor det er muligt. Det vil altid give den bedste sikkerhed og levetid for enhver downlight lampe uanset om det er halogen eller LED.

Sænker man loftet med en 45mm regel og 13mm gipsplader, er der tilstrækkelig plads til denne downlight. Dette giver dig mulighed for at opretholde en fornuftig loftshøjde og stadig have en god belysning i rummet .

Diameter: 90mm
Højde: 45mm
Huldiameter: 70- 80mm
Spredning: 30 grader

Mere information

Mere information

Producent/fabrikat Ledgiganten
Varenummer 1870
Lumen/Watt 52,5
Lys farve Varmhvid
Lystemperatur 3000K
Farve Hvid
Dæmpbar Ja
Transformer 230VAC (transformer inkluderet)
e-nummer 7465581
Produkttype Indbygningsspot
IP-klasse IP21
Vandtæt Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Dæmpbar LED Downlight 4W, varm hvid

Attachments

Alternativer til dette