Dæmpbar LED Downlight 6W, varm hvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Downlight 6W

Lagerstatus: På lager

Pris: 339 DKK

Specialpris: 299 DKK

Ledgiganten

Beskrivelse

Detaljer

En ny dæmpbar LED-downlight, der giver et utroligt behageligt varmt hvidt lys. Denne hvidlakeret downlight passer godt i de fleste miljøer og fungerer fint til almindelig belysning. Lampen indeholder en stærk diode, hvis lys bliver spredt af en reflektor og reflekterende glas. Med 30 graders spredning, får du et LED-lys med høj kvalitet, som er meget lig standard halogenpærer. Pæren giver hele 360 lumen og er velegnet, selv om du har lidt højere loftshøjde. Pæren har en farvegengivelses værdi (CRI) på over 80, og afspejler farverne på en flot og naturlig måde. Denne downlight er kipbar og kan derfor være vinklet i to retninger med ca.15 graders vinkel. Her får du et kvalitetsprodukt, som i forhold til de fleste konkurrerende produkter giver et bedre lys, og er langt mere økonomisk.

Lysdioder udsender meget lidt varme, og man behøver derfor ingen beskyttende kappe eller box ved installation. Forventet levetid er omkring 40.000 timer, forudsat at lampen er monteret i et rimeligt godt ventilleret område  i loftet. Man bør derfor ikke have isolering direkte over lampen, de det vil forkorte lampens levetid. Hos LED-Giganten anbefaler vi dog altid at anvende en DownlightBOX hvor det er muligt. Det vil altid give den bedste sikkerhed og levetid for enhver downlight lampe uanset om det er Halogen eller LED.

Minimum anbefalet monteringsdybde er 70 mm. Lampen har egen transformator og skal parallelforbindes direkte til 230 volt AC .


Diameter: 90 mm
Højde: 60 mm
Hul størrelse: 70- 80 mm
Spredning: 30 grader

Mere information

Mere information

Producent/fabrikat Ledgiganten
Varenummer 1872
Lys farve Varmhvid
Lystemperatur 3000K
Dæmpbar Ja
Transformer 230VAC (transformer inkluderet)
e-nummer 7465582
Produkttype Indbygningsspot
IP-klasse IP21
Vandtæt Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Dæmpbar LED Downlight 6W, varm hvid

Attachments