Dæmpbar MR16 Spotpære 6W, varmhvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Dæmpbar MR16 LED pære

Lagerstatus: På lager

Pris: 190 DKK

Specialpris: 99 DKK

  • Køb 10 for 85 DKK pr. stk. og spar 15%
Ledgiganten

Beskrivelse

Detaljer

Dette er en helt ny serie pærer til butik/hjemmemiljø. Det som kendetegner denne nye produktserie er ren kvalitet, et superflot blødt lys med meget høje farvegengivelse værdier og meget høje krav til lysfarve.

Lige denne her MR16 pære har et kelvin på 3000, hvilket er ekstremt tæt på12V halogenlys. Farvegengivelses indeks er >83 hvilket betyder at den genspejler farver på en meget lækker og naturlig måde. LED-pæren spreder lyset med cirka 30 grader hvilket er noget snævrere end en standard halogen. Oplevelsen er dog at pæren har en bredere spredning på grund af at den har meget oversvømmelses lys rundt om selve lysbilledet.

Denne pære passer godt i såvel butik med højt stillede krav til belysning, som hjemme i køkkenet hvilket er det mest krævende værelse i et moderne hjem.

Tænk på at længden på denne pære er længere sammenlignet med halogenpærer. Skal man skifte fra halogen i en eksisterende armatur bør man derfor kontrollere at der er plads til pæren. Man bør også kontrollere at man ikke understiger laveste watt niveau for de transformere man har.

Denne pære giver et varmt lys på 340Lm

Diameter: 49mm

Længde inkl. fatningen: 70mm

Mere information

Mere information

Producent/fabrikat Ledgiganten
Varenummer 1827
Lys farve Varmhvid
Lystemperatur 3000K
Forbrug (watt) 6
Svarer til 31-40W
Dæmpbar Ja
Fatning MR16
Produkttype Spotlight
Vandtæt Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Dæmpbar MR16 Spotpære 6W, varmhvid

Attachments