Købsvilkår for LED Giganten

Indgåelse af aftale

Når du bestiller via hjemmesiden er aftalen bindende og endelig, når din bestilling er kommet frem til os.
For at indgå en aftale med LED- Giganten skal du som kunde være myndig eller have dine forældres samtykke.

1. Pris

Alle priser på LED-Gigantens website er angivet inklusiv moms. Dog angives priser eksklusiv fragt.

2. Kort- og bankbetalinger

Igennem vores samarbejdspartner DIBS kan vi tilbyde sikre kort- og bankbetalinger. Du kan betale med kreditkort, som Visa, VisaDankort og MasterCard. Du kan også vælge at betale med Dankort og Mobilepay. Vores samarbejdspartner DIBS opfylder alle krav, som gælder for PCI-DSS certificering (Data sikkerhedsstandarder). Du kan ikke gennemføre en betaling med et betalingskort, som er udstedt af en ikke dansk eller svensk bank.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer.

3. Levering

Vi sender vores pakker med PostDanmark/PostNord. Pakken vil normalt leveres til en pakkeboks hvorefter en pinkode sendes til din mobiltelefon. For forsendelse med Mypack er fragten 69 kr. Det er også muligt at få pakken leveret direkte til din dør, for dette tilvalg tager vi en afgift på 149 kr. med mindre dit køb overstiger 500 kr., hvor vi i stedet tilbyder fri fragt. Ved levering af varer, som er på lager, vil leveringstiden være på mellem 1 og 5 hverdage. Hvis det tager længere tid end 30 hverdage, vil du have ret til at hævet købet. Vi opkræver ikke i den forbindelse nogen fragtafgift. Bemærk at vi desværre ikke accepterer bestillinger, med en samlet værdi under 50 dkk.

4. Skader under transport

LED-Giganten er ansvarlig for varerne under transporten til dig. Hvis du opdager synlig skader på din pakke, bedes du anmelde dette direkte til fragtmanden, ved modtagelse af godset, af hensyn til skadesanmeldelsen. Skjulte transportskader skal anmeldes til vores kundeservice, som derefter vil håndtere skadesanmeldelsen.

5. Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved [email protected] eller på tlf. 44 222 777 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen du finder her. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. LED-Giganten afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Men du bærer risikoen for varen frem til tidspunktet for varens levering og skanning på posthus. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Hvis du fortryder købet, skal du kontakte os for at modtage en forudbetalt returseddel
Du kan nå os per e-mail på [email protected] eller på tlf. 44 222 777.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

6. Reklamation, garanti og efterbetalinger

Vil du reklamere over en vare, kan du gøre dette inden for 2 år. Reklamationsretten gælder kun, hvis varen er behæftet med en mangel, som var til stede på det tidspunkt, hvor varen blev leveret til dig. Reklamationsretten skal dermed ikke forveksles med fortrydelsesretten.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Alle varer i LED-Gigantens sortiment sælges med 1 års garanti. Garantien gælder funktionsfejl, som opstår i garantiperioden ved en almindelig anvendelse af varen til det for varen bestemte formål. Garantien gælder ikke for fejl, som opstår ved eller efter egne ændringer af varens funktion eller udseende. Ved brug af garantien vil den mangelfulde vare enten blive repareret, erstattet med en ny og tilsvarende vare, eller du vil modtage købesummen retur. Hvis du ønsker at reklamere over en vare eller benytte dig af garantien, skal du kontakte vores kundeservice for videre instruktioner.
Ved reklamation/garanti-sager er det LED-Giganten, som står for eventuelle fragtomkostninger. Ved eventuelle tvister følger vi anbefalinger fra Forbrugerombudsmanden.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Tilbagebetalingen sker normalt inden 20 hverdage efter, vi har modtaget varerne retur.
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

7. Person- og kontooplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos LED-Giganten og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på ledgiganten.dk er Melanie Frost Conta, District Manager.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Vores samarbejdspartnere, DIBS og Klarna, som håndterer vores kort-, bank- og fakturabetalinger, behandler følsomme personoplysninger med højeste sikkerhed. Information som kreditkortsnummer og signaturkoder håndteres via SSL (Secure Sockets Layer) og udgør dermed krypteret information.
Som registreret hos LED-Giganten har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: [email protected]

8. Produktinformation og sortimentsændringer

LED-Gigantens sortiment forbedres hele tiden og dermed ændres og opdateres vort sortiment i takt med udviklingen.

9. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk


Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr


Handelsbetingelserne er senest opdateret 18.05.2016