LED-Spotlight Mini 1W 350mA Rund

Vær den første til at bedømme dette produkt

LED-Spotlight Mini 1W Rund, en lille hvid lampe der passer perfekt til f. eks. at give en effektiv belysning med bred fordeling i vinduer eller i skabe.

Lagerstatus: På lager

Pris: 119 DKK

Specialpris: 79 DKK

Ledgiganten

Beskrivelse

Detaljer

LED-Spotlight Mini 1W Rund - En lille hvid spotlight der passer til indbygning i vinduer, skabe eller andre steder, både inden- og udendørs.

Lamperne i vores mini spotlight-serie skal sættes til en driver som giver en konstant strøm 250-350 mA. Til forskel fra mange andre LED-spotlights skal disse lamper sættes i en serie i stedet for parallelt.

Lampen giver et lys på 3000K (neutral hvidt i den varme retning) og har en bred lysfordeling. Lampen giver utroligt meget lys til kun at forbruge 1W

Bruger du driveren med varenummer B9974263 kan du nøjes med at tilslutte en afbryder med vip-fjeder for at få en dæmpbar løsning. Driveren klarer at drive 2-17 lamper (ved 350 mA). Har man flere end 17 lamper kan man med fordel koble 2 drivers sammen og så tilslutte dem til den samme afbryder. For absolut bedste holdbarhed stilles driveren på 250 mA (maks. 14 lamper). På den måde holder spotlightsen en lavere arbejdstemperatur, hvilket betyder en længere holdbarhedstid.

Forbrug: 1W

Fordelingsvinkel: 90 grader

Ledningslængde på lampen: 17 cm

Lysstrøm: 110 lm

Volt: 3,4V

Mere information

Mere information

Producent/fabrikat Ledgiganten
Varenummer 3794W
Lys farve Varmhvid
Lystemperatur 3000K
Forbrug (watt) 1
Farve Hvid
Dæmpbar Ja
Transformer Transformer (konstant strøm)
IP-klasse IP65
Vandtæt Ja

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LED-Spotlight Mini 1W 350mA Rund

Attachments

Alternativer til dette