Om Ledgiganten

Ledgiganten er en virksomhed med en bred vifte af LED-belysning, der skal erstatte de nuværende miljøskadelige belysningsmuligheder. Vi lægger stor vægt på kvalitet, og for at kunne tilbyde gode produkter til rimelige priser, har vi udelukkende satset og fokuseret på online internetsalg. Vi er stolte af at kunne yde et bidrag for miljøet!

Os der arbejder på Ledgiganten føler, at vi gør noget for miljøet, hver gang vi sælger en pære eller lampe. Fordi LED-lys vil holde i mange år, og fordi det enten er en energi-fråsende glødepære, eller en miljøfarlig energi-sparepære, der bliver erstattet hos vores kunder. Husk at sparepærer ikke skal smides i skraldespanden, da de indeholder kviksølv!

Vores mål er at sprede budskabet om LED-belysning, så godt vi kan. Vi vil være sikre på at tilbyde topkvalitetsprodukter med den nyeste teknologi. Med gode produkter skal vi tilgodese vores kunders behov, og samtidig medvirke til at de sparer både penge og skåner miljøet. Vi hjælper dig gerne med at beregne både miljøpåvirkningerne og el-besparelserne.

Firmanavn: LED-Giganten i Malmö AB
Adresse: Sofiedalsvägen 10, 23837 Oxie, Sverige
VAT-nr. SE556822613701

Vi har det du søger

LED er i øjeblikket den mest effektive og omkostningseffektive belysningsmetode, både til hjemmet og virksomheder. Det kan være vanskeligt, at finde egnede udskiftningspærer. Ledgiganten har allerede over 400 lagerførte produkter, af absolut topkvalitet, i vores sortiment, og vi gør hele tiden vores bedste, for at holde et så bredt og komplet et sortiment som muligt. Vores mål er at være i stand til at tilbyde pærer og lamper, også dem du ikke er i stand til at finde andre steder. Finder du ikke det du søger her på hjemmesiden, så send en mail eller ring til os, så søger vi gerne hos vores store netværk af leverandører og producenter, indtil vi finder det du ønsker.

Kvalitetssikret

Ledgiganten indkøber kun produkter, der opfylder vores høje standarder for kvalitet og levetid. Mange traditionelle leverandører af LED-belysning, tilbyder pærer og lamper med levetid på omkring 20.000 timer. Et generelt krav hos os er, at pærer og lamper har en forventet levetid på omkring 40.000 timer. Du sikres altid den nyeste teknologi. LED lyskilder bliver ikke så varme som traditionelle lyskilder, men de bliver dog varme. Vores kvalitetsdioder udsender mindre varme end billige dioder. God køling sænker driftstemperaturen og resultatet er en særdeles holdbar lyskilde. Vores LED lamper og pærer bevarer mindst 70% af lysstyrken til levetidens afslutning.

Fakta om LED

LED er en forkortelse for ”Light Emitting Diode”, det vil sige en diode, der udstråler lys. Virkningen er en form for elektroluminescens, der opstår ved materialet af dioden. Lysdioder blev opfundet tilbage i 1920'erne, men først i 60’erne kom de første dioder på markedet, der afgav rødt lys. Lysdioder har længe været brugt som indikator på radioer, TV og andre elektriske apparater, men eftersom udviklingen op gennem 90’erne gav nye betydeligt kraftigere diode typer, kunne LED også bruges til belysning. Senest er der også udviklet LED-pærer, der reelt kan erstatte traditionelle glødepærer i hjemmets lamper. Du finder også LED-teknologi i dit fladskærms-TV og på instrumentbrættet i bilen. Billygter og trafiklys er eksempler på anvendelse, der skal klare en hårdhændet behandling og al slags vind og vejr.

 • Fordele med LED belysning:
 • Lang levetid.
 • Giver store el-besparelser.
 • Øjeblikkelig fuld lysstyrke.
 • Dæmpbar uden farveændring.
 • Afgiver mindre varme og er egnet til indbygning på sparsom plads.
 • Mekanisk robuste sammenlignet med glødepærer.
 • Kan afgive farver uden brug af filtre.
 • Ingen infrarød (IR) og ultraviolet (UV) stråling i lyset.
 • Lyser fremad og er ikke rundstrålende.
 • Flimrefrit lys.
 • De indeholder ikke tungmetaller som sparepærer og lysstofrør.
 • Tåler kulde – selv i kølerum ned til minus 35 grader celsius.

Holdbarhed

LED-pærer er andre pærer overlegne når det kommer til levetid. Se her under hvor mange pærer du skal købe, montere og smide ud igen, inden din LED-pære skal kasseres!

LED livslängd

Energibesparing

Du får betydelige besparelser på din elregning og sparer iøvrigt på miljøet, i form af reducerede kulstofemissioner. Se herunder hvor mange pærer af de forskellige typer der hver især modsvarer energiforbruget fra en traditionel 60 watt glødepære.

LED livslängd

LED-lys er noget mere økonomisk end sparepærer! Med den samme energi, kan du bruge næsten dobbelt så mange LED-pærer, alle med den samme lysstyrke. Derudover indeholder sparepærer farligt kviksølv. Vidste du det anbefales at forlade hjemmet i to timer, hvis en varm sparepære smadres? Det skyldes at kviksølvet fordamper og optages i kroppen, hvis du indånder det.