Saunabelysning LED 12-PAK

Vær den første til at bedømme dette produkt

Saunabelysning direkte importeret fra eksperter i Finland. Skab et hyggeligt miljø i din sauna!

Lagerstatus: Leveret inden 6-10 dage

2.390 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Saunabelysning med alle tilbehør der kræves til installation af 12 stk. lamper

Med disse modstandsdygtige saunalamper kan du virkelig skabe et hyggeligt miljø, præcis som det skal være i en sauna. Ikke helt uventet importerer vi denne saunabelysning fra en finsk leverandør, der ved hvordan man skaber den rette sauna fornemmelse. Lamperne findes i 4 forskellige farver at vælge mellem, alt for at passe ind i dit saunamiljø.

Pakken indeholder følgende dele

12 stk. 12V spotlamper: Forbrug 0,3W, lysspredning 22 grader, IP44, 3000K, hultagningsmål 12 mm, 22 cm varmemodstandsdygtig ledning med lynkobling.

12 stk. 5 m lange varmemodstandsdygtige kabler:  Disse skal sidde mellem lamperne og den koblingsdåse der medfølger i pakken. Lynkobling findes i begge ender.

1 stk. koblingsdåse: De 5 m lange kablerne foroven tilsluttes en koblingsdåse som har tilslutningsmulighed til hele 16 stk. lamper. Koblingsdåsen har et 5 m kabel med lynkobling der tilsluttes til driveren.

1 stk. 12V driver: Driveren har en 55 cm ledning med stikkontakt for 230VAC i den ene ende og stik til den lynkobling der sidder på koblingsdåsen, i den anden ende.

OBS: Driveren og koblingsdåsen har ikke varmemodstandsdygtige kabler. Disse bør monteres udenfor saunaen og helst så tæt på gulvet som muligt. Driveren har IP-klasse 21. Lamperne skal monteres mindst 0,5 m fra, og ikke sidde direkte over, saunaaggregatet.

 Mere information

Mere information

Varenummer bastubelysning-12-pack
IP-klasse IP44
Vandtæt Ja

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Saunabelysning LED 12-PAK

Attachments