Saunabelysning LED 9-PAK

Vær den første til at bedømme dette produkt

Saunabelysning direkte importeret fra eksperter i Finland. Skab et hyggeligt miljø i din sauna!

Lagerstatus: Ikke på lager

1.990 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Saunabelysning med alle tilbehør der kræves til installation af 9 stk. lamper

Med disse modstandsdygtige saunalamper kan du virkelig skabe et hyggeligt miljø, præcis som det skal være i en sauna. Ikke helt uventet importerer vi denne saunabelysning fra en finsk leverandør, der ved hvordan man skaber den rette sauna fornemmelse. Lamperne findes i 4 forskellige farver at vælge mellem, alt for at passe ind i dit saunamiljø.

Pakken indeholder følgende dele

9 stk. 12V spotlamper: Forbrug 0,3W, lysspredning 22 grader, IP44, 3000K, hultagningsmål 12 mm, 22 cm varmemodstandsdygtig ledning med lynkobling.

9 stk. 5 m lange varmemodstandsdygtige kabler:  Disse skal sidde mellem lamperne og den koblingsdåse der medfølger i pakken. Lynkobling findes i begge ender.

1 stk. koblingsdåse: De 5 m lange kablerne foroven tilsluttes en koblingsdåse som har tilslutningsmulighed til hele 16 stk. lamper. Koblingsdåsen har et 5 m kabel med lynkobling der tilsluttes til driveren.

1 stk. 12V driver: Driveren har en 55 cm ledning med stikkontakt for 230VAC i den ene ende og stik til den lynkobling der sidder på koblingsdåsen, i den anden ende.

OBS: Driveren og koblingsdåsen har ikke varmemodstandsdygtige kabler. Disse bør monteres udenfor saunaen og helst så tæt på gulvet som muligt. Driveren har IP-klasse 21. Lamperne skal monteres mindst 0,5 m fra, og ikke sidde direkte over, saunaaggregatet.

 Mere information

Mere information

Varenummer bastubelysning-9-pack
IP-klasse IP44
Vandtæt Ja

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Saunabelysning LED 9-PAK

Attachments